Нов, по-добър дизайн

Интерфейсът на DSK Smart позволява графично представяне на движенията по сметките ти.
Движение по сметка

Пълна информация за Вашите пари

Следете наличност, детайли и движение по разплащателни, спестовни и депозитни сметки. Спестявайте и теглете от спестовната компонента. Прехвърляйте средства между свои сметки, включително и с превалутиране.
Пълна информация за твоите пари

Нареждане на преводи към външни сметки

Притежателите на Тоукън устройство могат да превеждат средства както към чужди сметки в Банка ДСК, така и към външни банки през мобилните си устройства с DSK Smart.
научи повече
Нареждане на преводи към външни сметки

Детайли по банкови карти

Проверявайте детайлите по вашите карти, следете наличностите по тях и променяйте вашите лимити с DSK Smart. През мобилното приложение можете да заредите и Вашата виртуална карта от Банка ДСК и да пазарувате по-сигурно в интернет.
Нареждане на преводи към външни сметки

Плащане на комунални задължения

DSK Smart позволява плащането на комунални сметки, регистрирани в интернет банкирането ДСК Директ. Сметките са синхронизирани със съхранените чрез интернет канала шаблони с абонатни номера към доставчици на битови услуги.

Начин на активиране на DSK Smart

Всеки може да изтегли и инсталира DSK Smart безплатно и да използва част от функционалностите му без активация. Активацията обаче позволява използването на всички предимства на DSK Smart. За да използвате приложението, е задължително да сте регистриран потребител на ДСК Директ. Ако сте, следвайте стъпките:

1. Изтеглете и инсталирайте DSK Smart за Вашия Windows таблет.

2. Влезте в ДСК Директ и изберете сметките, които желаете да виждате в DSK Smart. Управлението се осъществява чрез менюто “Смарт приложения” на www.dskdirect.bg.

3. Регистрирайте Вашия таблет чрез линк ”Регистриране на устройства“ в секция DSK Smart.

4. Стартирайте вече инсталираното приложение DSK Smart на Вашия Windows таблет и натиснете „Активиране“. Въведете Вашия клиентски номер и код за сигурност от интернет банкирането ДСК Директ в съответните полета на таблета Ви.

Необходимо е таблетът да има връзка с Интернет.